Facilitair medewerker

zorgen dat logistieke en huishoudelijke taken op rolletjes lopen

Wat is een facilitair medewerker?

Een facilitair medewerker helpt een bedrijf of organisatie bij het organiseren en uitvoeren van logistieke en huishoudelijke taken. Denk hierbij aan bevoorrading, opslag en distributie van goederen, het verzorgen van maaltijden, lichte onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden.

De facilitair medewerkers van WE Facility Solutions zijn breed inzetbare, allround vakmensen die van aanpakken houden. Achter de schermen zorgen zij ervoor dat alle faciliteiten in het bedrijfsgebouw vlekkeloos functioneren. Vóór de schermen is het hun taak om medewerkers en gasten te ondersteunen en vroegtijdig problemen of kansen te signaleren en adequaat te handelen. Uiteraard beschikt een facilitair medewerker van WE Facility Solutions over een fikse dosis verantwoordelijkheid en een ‘sociale antenne’. Daarnaast heeft hij of zij inlevingsvermogen in de cultuur van uw bedrijf of organisatie, zodat ‘het gebouw’ volledig functioneert zoals ú dat graag wilt.

Wat mag u van een facilitair medewerker van WE Facility Solutions verwachten?

 Gebouwenbeheer en -onderhoud

  • Bevoorrading, opslag en distributie van goederen
  • Catering, schoonmaken en afvalverwerking
  • Administratieve werkzaamheden als postverwerking en telefonische ondersteuning
  • Toelichten van de werking van apparatuur zoals audiovisuele hulpmiddelen en ondersteunen van medewerkers bij het gebruik ervan
  • Begroeten en ontvangen van gasten

Medewerker facilitaire dienstverlening

WE Facility Solutions ondersteund u graag met facilitaire diensten.
Neem vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.