• WE Facility solutions in samenwerking met partners

WE Facility Solutions: professioneel, planmatig, persoonlijk

WE Facility Solutions is een onderneming van Dennis Wanders, opgeleid defensiespecialist en ervaren beveiliger en Joost Engel, marketing- en commercieel manager en ondernemer.

WE Facility Solutions geeft leiding aan een uitgebreid netwerk van flexibel inzetbare, ervaren en getrainde medewerkers in bewaking, beveiliging, facility management en receptiediensten. WE Facility Solutions werkt volgens drie principes, waar we in geloven en dus in investeren: professioneel, planmatig, persoonsgericht.

Professioneel

We staan voor een professionele, nuchtere benadering van iedere opdracht. In goed overleg met u komen we tot de best mogelijke, geïntegreerde veiligheidsoplossing waarin kwaliteit en kosten in optimale verhouding tot elkaar staan.

Planmatig

We schenken zorgvuldig aandacht aan alle belangen van onze opdrachtgever en zijn beveiligingsvraag, en brengen deze samen in geïntegreerde, volledig op elkaar afgestemde veiligheidsoplossingen. Zowel persoonlijk, technisch als digitaal.

Persoonlijk

Boven alles staat dat WE Facility Solutions in alle opzichten een ‘goed en veilig gevoel’ nastreeft. Dat wil zeggen dat wij in onze totale bedrijfsvoering de mens altijd centraal stellen. We investeren in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en stimuleren de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. En samen we met u creëren we een prettige, veilige omgeving voor uw medewerkers, bezoekers, klanten en gasten.

Wij werken al enkele jaren samen met WE Facility Solutions voor verschillende projecten.

Altijd bereid om die extra stap te zetten. Zeer prettige samenwerking.

Waarom WE Facility Solutions

Betrokken en gepassioneerde medewerkers

U haalt bonuscollega’s in huis met de juiste mentaliteit en gedrevenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat deze kernwaarden de basis zijn voor succes.

Veiligheid & service

Wij hechten waarde aan kwaliteit en service. Aan het einde van de dag telt de beleving mee in het ervaren van veiligheid & service.

Integriteit & respect

Wij behandelen collega’s, klanten en relaties met respect. Behandel een ander zoals u zelf behandelt wilt worden is ons motto.

Anticiperen & resultaatgericht

Voorkomen is beter dan genezen. Wij streven naar een actieve werkhouding waarin afwijkende situaties preventief in kaart worden gebracht. Het anticiperen van problemen werkt kostenbesparend.

WE Facility Solutions: professioneel, planmatig, persoonlijk